Blog

3. mart 2018.

8. Mart Povod za poklon

Pokloni za 8. Mart za mamu, tetku, strinku, baku, svekrvu, taštu, snajku, zaovu…. i naravno učiteljicu i komšiku…

Biraš poklon za 8 mart? Uvek nekako bez obzira na organizovanost i spremnost da se sve uradi na vreme, na kraju ipak ispadne u poslednji minut, kada je kupovina poklona je pitanju!

Ženska Tašna David Bovie Mala

Kerefeke u Delta City -ju za 8. Mart

Kao i prošle godine u susret nežnom poznatom prazniku kao što je 8. Mart, u želji da svojim fanovima izađe u susret, pri brzom traženju misterije kao što je poklon za 8. Mart, Kerefeke  izlažu u Delta City -ju tokom Katapult festivala u periodu od 7. do 11. marta 2018. U isto vreme Kerefeke će izlagati i na Katapult handmade festivalu u Knez Mihailovoj. Gde vam bude bliže i zgodnije, svratite u odabiru simpatičnih poklona povodom dana žena.

Infinity Scarf "Hibiscus on Black"

? Šarene marame i male tašne su sjajan izbor za ovu priliku. Takođe i neseseri za šminku mogu biti zanimljiv deo set poklona. Veliki izbor geometrijskih šara i kombinacija sa cvetovima koja može biti zanimljiva svim starosnim dobima.

Sjajna doza veselih tonova uz prvu jutarnju kafu

Poklon šolje sa motivacionim porukama

☕ Za pripadnice nežnijeg pola koje vole jutarnje rituale u ispijanju prve kafe, nudimo zanimljive poklon šolje, za koje ne morate brinuti o veličini koja bi odgovarala osobi, a uvek dobro dođu. Opasnica, Da nije meni mene, Nedam na sebe, Be the best version of you… jesu poruke koje su zanimljive i pozitivne. Svakome po nekad, treba malo vetar u leđa, kako bi započeo smelo dan!

Pamučne ženske majicr

Da nije meni mene crna majica dug rukav

? Veoma simpatične i po povoljnoj ceni izdvajamo ženske majice sa dugim rukavima i bez rukava sa zanimljivim ilustracijama. Ako osoba kojoj tražite poklon voli svedeni dizajn i jednostavne forme, ovakva majica će joj biti baš zanimljiva. Majice su izuzetni udobne i prijatne za nošenje. Mogu se uklopiti lako uz svaki modni stil sa par aksesoara. Urađene direktnom sito štampom čine veoma praktična i za svaki dan fantastičnan poklon.

Ponosno proizvedeno u Srbiji.

✔Kupovinom Kerefeke proizvoda iz malih i odabranih kolekcija, podržavate porodičnu manufakturu u Srbiji. Hvala vam na pažnji❤.

kerefekeadmin Blog - Kerefeke, Nekategorizovano @sr 8 mart, dan žena, delta city, katapult, kerefeke, knez mihailova, pokloni, pokloni za 8 mart
About kerefekeadmin

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

SWITCH THE LANGUAGE
Korpa