O Kerefekama

Kerefeke studio za dizajn i štampu

Kerefeke je porodična firma sa tradicijom štampe. Miki Zajmi je krenuo u proces sito štampe još od 1969g. i među prvima u bivšij Jugoslaviji ušao u svet magične sito štampe. Kasnije je sve to se pretočilo u ozbiljniju štampariju gde smo radili sve od ideje do štampe. Sa prvobitnim sedištem u Prištini do 1999.g. tadašnji ArtDesign završava sa postojanjem dolakom rata i same situacije u Srbiji.

2001. Osnivamo Underground Atelje gde smo situirani na Kopaoniku i bavimo se proizvodnjom suvenira, majica, keramičkih šolja.

2005. Selimo se za Beograd na Banjicu.

2012. Krećemo sa prvim idejama o svom brendu i realizaciji svojih ideja za majice i ostale sitnice. Tako nastaju prve Kerefeke. Izlaganjem na Mikser Design Market -u, Delat City Bazara Mama preduzetnica, Moda za poneti u KC Grad i ostali marketi koji se organizuju u Beogradu.

Od 2014 Postajemo deo izlagača u MikserHouse -u i KC Grad, a od 2015 u Supermarketu i Turističkoj Organizaciji Beograd / Info Centar.

2016. promenjen naziv Underground Atelje u Kerefeke jer želimo da se više bavimo proizvodnjom majica i helanki koje su već postali favoriti na domaćem tržištu.

Intervju sa Moja Frima možete pročitati na ovom linku .

Videom klip prezentacije možete pogledati ovde.

SWITCH THE LANGUAGE
Korpa