Techno Cat pamučne haljine Kerefeke

4.200,00 рсд

Techno Cat
jedinstvene pamučne haljine

Hej draga, ovo je digitalno doba 🐈‍⬛ Kompjuteri, telefoni, avioni, kamioni…sa svih strana nas okružuju 📱🤳📵✈️… Živi se brzo, kao da sutra ne postoji…Sve je to postalo veliki deo svakodnevice… 😱A mi kao neke mačkice pratimo i učestvujemo onoliko, koliko nam zona komfora dopušta. Koliko uspemo da ukrademo tračak vremena da živimo. Mačko, mislim da je krajnje vreme je da se uključiš i pokreneš! Sama sebi si glavna nada & snaga. Neka ovo vreme ne bude tvoje breme 😵‍💫 već ga naopačke okreni i promeni 🤞🔀svoju korist. Posmatraj stvari iz ugla ruže 🫴🎁

Cela ova priča je koliko toliko vizuelno ispričana na #Kerefeke način, a vi je možete i zavoleti ili ne.
Široka asimetrična haljina Lola sada je poslužila kao dobar izraz u igri svetlog i tamnog. Pamuk 100% što je čini jako udobnom i prijatnom za nošenje. Jedna veličina koja odgovara većini. Oversize kroj. Širina grudi 90cm (Obim 180) i bokovi 850cm ( Obim 170)

Nadam se da ćeš uživati u ovoj priči na pamuku koja je odštampana digitalnim putem, dobro održiva uz pranje u mašini do 40c, Što znači da ne moraš je prati ručno. Nemoj je iskuvavati, dodavati blič ili sušara ako želiš da ti duže traje. Poruči u inbox. Tu sam za sva dodatna pitanja i potpitanja.

Opis

Opis

Techno Cat tunike

Materijal 

Pamuk 100%

Digitalna štampa 

Održavanje

pranje 30c

Zabranjeno izbeljivanje i sušenje u sušari

Dimenzije

Jedna veličina koja odgovara većini. Oversize kroj. Širina grudi 90cm (Obim 180) i bokovi 850cm ( Obim 170)

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Bacite pogled i na ovo. Možda Vam se još nešto dopadne?
SWITCH THE LANGUAGE
Korpa