Crne tunike Kako zračiš tako privlačiš Kerefeke

2.900,00 рсд

Sa džepovima sa strane koji je čine izuzetno udobnom i praktičnom. Širi kroj koji ide preko ramena i završava se malo iznad laktova prati formu ženske ruke. Sa prednje strane model je kraći za desetak cm. Oversize kroj koji nam omogućava lagodno kretanje pri letnjim vrućinama prolsz vazduha.

Uz kaiš možete napraviti novi izgled ukoliko želite da istaknete struk.
Štampano ekološkim bojama na vodenoj bazi koja je izuzetno postojana prilikom pranja na temperaturi od 40c, a to vam dozvoljava i peglanje preko printa tako da ne morate izvrtati majicu iznutra…Znamo koliko to ume da bude zamorno..

Tunike haljine Kako zračiš Kerefeke su urađene u jednoj veličini. Širi model. Obim 130 cm celom dužinom. Dužina 88cm.

Sa nežnim vratnim izrezom.

Ovaj print može biti simpatičan kao poklon drugarici, sestri, kumi, kolegenici..

A možda i kao poklon sebi zašto da ne ? Kako zračiš Tunike.

Šifra proizvoda: 1085 Kategorija: LETNJE TUNIKE Oznake: crna, Haljine, helanke i tunike, kako zracis tako privlacis, Tunike
Opis

Opis

Crne tunike Kako zračiš tako privlačiš

Crne tunike Kako zračiš tako privlačiš su lagane i udobne za nošenje. Zadnja strana je duža što znači da ko voli da pokrije zadnji deo ovo je baš dobro u tu svrhu. Dodali smo džepove koji su zdodni kada neznate šta ćete sa rukama ili za ključić ili telefon..

Urađene od 160g mešavine pamuka. Dužina pola butine za osobe visine 167cm. Urađene u jednoj veličini koja odgovara konfekcijskom 38/40. Kroj je širi tako da mogu i veći konfekcijski brojevi da se ušupkaju u nju ?❤️?

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Bacite pogled i na ovo. Možda Vam se još nešto dopadne?
SWITCH THE LANGUAGE
Korpa