Tunike haljine Positive Vibes kerefeke

2.900,00 рсд

Ženske tunike Positve vibes

Crne ženske tunke sa porkom Positive vibes of you šmeknute sa Kerefeke dizajnom su zaista sjajna letnja garderoba. Možeš je nositi preko dana uz helanke ili dzins kao tuniku ili jendostavno kao haljinicu.

Motivacone poruke nas danas okružuju sa svih starna, a Kerefeke suželele da iskoriste taj momenat i te poruke ilustruju na svojstven način. NAdam se da ćeš se pronaći u nekoj od naših omiljenih poruka..Težimo da dizajn bude jedinstven i prepoznatiljv, što do sada postižemo. NA svakom sajmu nas prepozanju po grafici i kvalitetu.

 

Reč dve o kvalitetu..

Urađena od kvalitetnog pamuka 160g štampana sa vodenom bojom, koja je mekana pod rukom i dozvoljava peglanje preko štampane površine. Štampa je izuzetno postojana, jer postupak štampe je abrazivan i nagriza materijal i na taj način se vezuje za tkaninu što joj ne dozvoljava da se ispira nakon pranja. Možeš je prati 40/50c..

Obim je 130cm celom dužinom.

Dužina 88cm.

 

 

Šifra proizvoda: 726811353835-1-1 Kategorija: LETNJE TUNIKE Oznake: crna, Haljine, helanke i tunike, positive vibes, Tunike
Opis

Opis

Tunike Positive Kerefeke

Tunike Imagination Haljine tunike sa motivacionom porukom Positive vibes, life su lagane i udobne za nošenje. 

Zadnja strana  je duža što znači da ko voli da pokrije zadnji deo ovo je baš dobro u tu svrhu. Dodali smo džepove koji su zdodni kada neznate šta ćete sa rukama ili za ključić ili telefon..

Urađene od pamuka. Dužina pola butine za osobe visine 167cm. Urađene u jednoj veličini koja odgovara konfekcijskom 38/40.

Kroj je širi tako da mogu i veći konfekcijski brojevi da se ušupkaju u nju ?❤️?

Štampa je rađena vodenom bojom što znači da može da se pegla preko printa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina 0,4 kg
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Bacite pogled i na ovo. Možda Vam se još nešto dopadne?
SWITCH THE LANGUAGE
Korpa