Techno cat tunika Kerefeke

2.900,00 рсд

Techno cat tunike

Mačko, ovo je digitalno doba 🐈‍⬛
Kompjuteri, telefoni, avioni, kamioni…sa svih strana nas okružuju 📱🤳📵✈️… Živi se jako brzo …kao da sutra ne postoji.😵‍💫..
Sve je to postalo veliki deo svakodnevice.🤖..
A mi ..kao neke mačkice 😼pratimo i učestvujemo onoliko, koliko nam zona komfora dopušta. Koliko uspemo da ukrademo tračak vremena da živimo.
🔙📵🕊️
Mačko, mislim da je krajnje vreme je da se uključiš i pokreneš! Sama sebi si glavna nada & snaga. Neka ovo vreme ne bude tvoje vreme već ga okreni i promeni svoju korist. Posmatraj stvari iz ugla ruže 🫴🎁
Cela ova priča je koliko – toliko, vizuelno ispričana na prepoznatljiv #Kerefeke način, a vi je možete i zavoleti ili ne.
Široka asimetrična haljina Lola sada je poslužila kao dobar izraz u igri svetlog i tamnog.
Opis

Opis

Techno Cat Tunika

Predstavljamo zadivljujuću Techno Cat tunika iz Kerefeke! Ova odeća koja privlači pogled je neophodna za svakoga ko želi da se izdvoji iz gomile i napravi smelu modnu izjavu.

Techno Cat tunika ima živopisan otisak futurističke mačke, upotpunjen neonskim akcentima i geometrijskim oblicima. Odvažan, grafički dizajn će sigurno skrenuti pažnju i privući pažnju gde god da krenete.

Napravljena od visokokvalitetnog, laganog materijala, ova tunika je savršena za toplije vreme i lako se može složiti sa drugim komadima za niže temperature. Labav kroj koji teče čini ga udobnim i raznovrsnim, omogućavajući vam da ga nosite kao haljinu ili uparite sa helankama ili farmerkama za ležerniji izgled.

Bilo da idete na plesni podijum ili samo šetate gradom, Techno Cat tunika je savršen način da pokažete svoj jedinstveni osećaj za stil i ljubav prema svemu futurističkom i mačjem. Pa zašto čekati? Dodajte ovaj neverovatan komad u svoju garderobu danas i podignite svoju modnu igru na sledeći nivo!

Sašivena sa najvećom pažnjom i pažnjom ka detaljima, Techno Cat tunika je svedočanstvo Kerefeke posvećenosti kvalitetu i stilu. Živopisne boje i smeli dizajn sigurno će ostaviti trajni utisak, dok udoban i lagan materijal osigurava da ga možete nositi ceo dan i celu noć bez da se osećate opterećeno ili ograničeno.

Materijal 

Pamuk 100%

Digitalna štampa 

Održavanje

pranje 30c

Zabranjeno izbeljivanje i sušenje u sušari

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Bacite pogled i na ovo. Možda Vam se još nešto dopadne?
SWITCH THE LANGUAGE
Korpa