Super Bomb Ženska Majica Kerefeke

1.800,00 рсд

Samo za one koji su Super Bomb!

Print Super Bomb. Majica iz ciklusa Kerefeke pozitivnih poruka koje imaju za cilj da ženama daju podstrek i mali vetar u leđa kada im to malo čonestane ?.

Pamučne majice ženstvene forme urađene u jednoj veličini na izuzetno kvalitetnom pamuku.

Štampano ekološkim bojama na vodenoj bazi koja je izuzetno postojana prilikom pranja na temperaturi od 40c, a to vam dozvoljava i peglanje preko printa tako da ne morate izvrtati majicu iznutra…Znamo koliko to ume da bude zamorno..

One size/Jedna veličina

Kroj je ležeran sa ženstvenim izrezom oko vrata.  Majica je iz jednog komada. Deo preko ramena se lagano se spušta prateći formu bicepsa i završava se u predelu ramenog dela. Dužina prelazi kukove i prednji deo je kraći od leđnog dela majice. Donji rub je zaobljen u odnosu na kukove obrazujući ženstvenu obinu u obliku slova u.

 

Reč dve o kvalitetu..

Urađena od kvalitetnog pamuka 160g štampana sa vodenom bojom, koja je mekana pod rukom i dozvoljava peglanje preko štampane površine. Štampa je izuzetno postojana, jer postupak štampe je abrazivan i nagriza materijal i na taj način se vezuje za tkaninu što joj ne dozvoljava da se ispira nakon pranja. Možeš je prati 40/50c..

Opis

Opis

  1. Majica Super Bomb Kerefeke je urađena u jednoj veličini. Sa nežnim vratnim izrezom. Porub donjih ivica je prošiven tzv živom ivicom što daje ovom kroju poseban moderan šmek.

Ovaj print može biti simpatičan kao poklon drugarici, sestri, kumi, kolegenici.. A možda i kao poklon sebi zašto da ne ?.

 

 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

SWITCH THE LANGUAGE
Korpa