Jovana asimetrična pamučna majica bliza

2.400,00 рсд

Šifra proizvoda: - Kategorije: Uncategorized, ŽENSKE BLUZE KOŠULJE
Opis

Opis

simetrična Majica “Jovana” – Spoj Elegancije i Udobnosti

Istaknite Svoj Stil sa Našom Asimetričnom Majicom

Dobrodošli u svet mode gde udobnost susreće eleganciju! Predstavljamo vam asimetričnu majicu “Jovana” – savršenu kombinaciju modernog dizajna i izuzetne udobnosti. Ova majica je idealan izbor za sve žene koje žele da se osećaju posebno i jedinstveno, bez obzira na priliku.

Zašto Izabrati Asimetričnu Majicu “Jovana”?

• Asimetričan Dizajn: Majica “Jovana” je kreirana sa pažljivo osmišljenim asimetričnim krojem koji dodaje dinamiku i sofisticiranost vašem izgledu. Ovaj dizajn omogućava da se izdvojite iz mase i istaknete svoj jedinstveni stil.

• Visokokvalitetan Materijal: Izrađena od najkvalitetnijeg pamuka, majica “Jovana” pruža izuzetnu udobnost i prozračnost. Savršena je za tople dane, jer omogućava vašoj koži da diše i ostane sveža tokom celog dana.

• Praktičnost i Elegancija: Ova majica je idealna za razne prilike – od poslovnih sastanaka do opuštenih izlazaka sa prijateljima. Lako se kombinuje sa različitim odevnim predmetima, pružajući vam beskrajne mogućnosti stilizovanja.

• Podrška Domaćoj Proizvodnji: Majica “Jovana” je proizvedena u Srbiji, što znači da kupovinom ovog proizvoda podržavate domaću privredu i doprinosite očuvanju lokalnih radnih mesta.

Idealna za Žene Preko 35 Godina

Majica “Jovana” je posebno dizajnirana za žene iznad 35 godina koje cene kvalitet, udobnost i sofisticiranost. Bez obzira na vašu dnevnu rutinu, ova majica će vam omogućiti da se osećate prijatno i elegantno.

Poručite Svoju Majicu “Jovana” Danas!

Ne propustite priliku da obogatite svoju garderobu ovim prelepim komadom. Poručite svoju asimetričnu majicu “Jovana” danas i uživajte u savršenoj kombinaciji stila i udobnosti.

Kontaktirajte Nas

Imate pitanja ili vam je potrebna pomoć pri odabiru veličine? Naš tim je ovde da vam pomogne! Slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e-maila ili društvenih mreža. Radujemo se vašem javljanju i spremni smo da vam pomognemo da pronađete savršen komad za vaš stil.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Boja

Bela, Crna, Zelena, Žuta, Crvena

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

SWITCH THE LANGUAGE
Korpa